Nieuws20 jan '12 18:26

Filmtrailer met ex-PVV'er verwijderd [update]

Auteur: Pieter van den Akker

De distributeur van de thriller Doodslag heeft een promotievideo van de film van YouTube gehaald waarin ex-PVV-er Cor Bosman figureerde. In de film werden beelden gebruikt waarin Bosman bij Pauw en Witteman zat.

Het programma klaagde daarover omdat voor het gebruik van de beelden geen toestemming was gevraagd. Bosman zelf was ook boos over het filmpje, omdat hij ten onrechte zou worden geassocieerd met verhuftering en geweld.

Uitgekotst halalvlees
De ex-PVV'er moest onlangs vertrekken uit de Limburgse Statenfractie, nadat hij een PvdA-collega had uitgemaakt voor uitgekotst stuk halalvlees.

Overval op supermarkt Bosman
Nadat bekend werd dat de trailer van YouTube was gehaald, deed zich een opmerkelijk incident voor in de supermarkt van Bosman. Terwijl hij de regionale omroep L1 een telefonisch interview gaf, werd zijn buurtsuper aan de Kapellerlaan in Roermond overvallen.

Geschreeuw en gevloek
Tijdens de uitzending was te horen hoe Bosman het interview plotseling afbrak waarop geschreeuw en gevloek klonk en de verbinding wegviel. Volgens de politie ging het om twee daders die ervandoor gingen na een greep in de kassa. Niemand raakte gewond.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen