Nieuws19 mrt '12 18:56

Zo klinkt Kate Middleton

Auteur: Anne-Greet Haars

U weet hoe ze eruit ziet, u weet hoe ze heet, maar nu weet u ook hoe ze klinkt: Kate Middleton gaf maandag haar eerste officiële toespraak.

Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William, bezocht een kinderziekenhuis in Ipswich en opende daar een nieuwe afdeling voor ernstig zieke kinderen.

Eerste keer
Het was de eerste officiële toespraak van Kate Middleton en deze werd live uitgezonden op de Britse tv-zender BBC. Haar stem was tot dusver alleen gehoord bij het interview voor de verloving.

"Ze deed het professioneel genoeg, maar je kon horen dat ze nerveus was", vertelt correspondent Lia van Bekhoven. "Ze praatte heel langzaam, met lange en nadrukkelijke pauzes. Ze las het niet af en reageerde op reacties van het publiek."

Populariteit
"De Britse Royals hebben een nieuwe ster en ze maken dankbaar gebruik van Kate. Ze zijn in jaren niet zo populair geweest", aldus Van Bekhoven.

Inhoud toespraak
Eigenlijk lette niemand op de inhoud van de toespraak van de prinses. Ze prees het werk van de organisatie en verontschuldigde zich ervoor dat prins William er niet bij kon zijn.

Gerelateerde artikelen