Nieuws7 aug '12 20:55Aangepast op 7 aug '12 22:50

Dodelijk ongeval op A12

Auteur: Melvin Captein

Op de snelweg A12 in de buurt van Arnhem is de linkerrijstrook weer geopend.Dodelijk ongeval op A12 De snelweg was iets voor zessen afgesloten, na een ernstig ongeluk waarbij een persoon om het leven kwam en zes anderen gewond raakten.

Dat meldt de politie. Het ongeluk gebeurde op de A12 ter hoogte van knooppunt Waterberg richting Arnhem. De weg in de richting van Arnhem is afgesloten en het verkeer wordt omgeleid.

Vrachtwagen
Een vrachtwagen reed iets voor zes uur door de middenberm, kwam op de verkeerde weghelft terecht en raakte daar een aantal personenauto's. De vrachtwagen kwam vervolgens tot stilstand in een bos naast de snelweg. In meerdere betrokken voertuigen zaten mensen bekneld, zo meldde de VerkeersInformatieDienst (VID). Het is niet precies duidelijk hoe ernstig de verwondingen van die mensen zijn.

Volgens de VID bestaat het vermoeden dat er nog een auto vast zit onder de vrachtwagen.

Files
Het verkeer dat achter het ongeluk in de file staat, wordt er inmiddels langs geleid. De weg zal vermoedelijk tot middernacht afgesloten blijven. Daardoor staan er in de regio flinke files, onder andere op de A12 en de A50.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen