Nieuws14 mrt '12 11:40

Veertienjarige villa-eigenaar succesvol

Auteur: Anne-Marieke Baanders

De 14-jarige Willow Tufano is misschien wel de jongste huisbaas ooit. Ze kocht met hulp van haar moeder een villa in Florida, en verhuurt dat nu voor 700 dollar per maand. Dit smaakt naar meer.

Veel mensen in Amerika leefden jarenlang boven hun stand, totdat in 2008 de prijs van dure woningen behoorlijk naar beneden denderden. Veel van de eigenaren moesten verplicht hun huis verkopen.

Meubels
Veel van deze woningen waren met spoed verlaten en stonden nog vol met meubilair. Tufano besloot brutaal te zijn en aan de eigenaren van een huis in Florida te vragen of ze de meubels mocht verkopen. 

Craigslist
Dit verzoek bleek succesvol en zo verkocht deze jongedame de inboedel op de Amerikaanse variant van Marktplaats, Craigslist. Dit leverde haar gemiddeld gemiddeld 500 dollar per maand op.

Huis
Onlangs werd ze klant van haar eigen moeder en kocht een groot huis met een winst van ruim 88.000 dollar. Nu heeft de puber maandelijks 700 dollar inkomsten door het verhuren van haar huis en inmiddels is ze op zoek naar een tweede huis om aan te schaffen.
 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen