Nieuws9 jun '11 18:22Aangepast op 9 jun '11 18:42

Pippa's billen niet de állermooiste (slideshow)

Auteur: Pieter van den Akker

Sinds het droomhuwelijk van haar zus Kate met de Engelse prins William staat het leven van Pippa Middleton volledig op z’n kop. De ene keer is ze in het nieuws omdat Oprah Winfrey haar een eigen talkshow wil geven en nu weer vanwege haar uiterlijk waarmee ze mening man het hoofd op hol brengt.

Veel mannen kunnen het achterwerk van Pippa Middleton wel waarderen, maar toch is ze op dit vlak verslagen. In de Britse jaarlijkse verkiezing van 'Rear of the Year Award' heeft Pippa het afgelegd tegen de 50-jarige tv-presentatrice Carol Vorderman. Zij is de voormalige presentatrice van het populaire tv-programma 'Countdown'. Bij de Rear of the year-wedstrijd strijden bekende Britten om wie de mooiste billen heeft.
Huwelijk kwam te laat voor Pippa
Organisator Tony Edwards verklaarde de nederlaag van Pippa donderdag in Britse media als volgt: “Pippa kreeg heel veel stemmen na het huwelijk van haar zus met prins William, maar die zes weken volstonden niet. Google eens Carol Vorderman en je zal merken dat heel wat websites aan haar achterwerk gewijd zijn".

Slideshow: eerst Pippa (4x), dan winnares Carol, dán haar bum in een live action screenshot.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen