Nieuws25 mei '11 12:00

Leidinggeven op afstand

Auteur: Riske Betten

Samenwerken op grote afstand, schrijftomatisme en bijzondere werkplekken. Dat zijn de onderwerpen die deze week aan de orde komen in het programma BNR Carrière.

In BNR Carrière praat Hester van Dijk met Femmie van Aart over leidinggeven op afstand. Als vicepresident van Right Management (een onderdeel van Manpower) heeft zij hier dagelijks mee te maken. En dat vergt heel andere vaardigheden, ontdekte zij.
Verder aandacht voor 'schrijftomatisme', een afwijking waar we allemaal aan lijden. Het houdt onder andere in dat we alle teksten die we schrijven op dezelfde manier schrijven. Dat is zonde, zeggen Afke ter Horst en Janine Reuver, want dat kost tijd, geld en zorgt voor onduidelijkheid.
Verder praten we over bijzondere werkplekken met Mundo Resink van Wovox en over het belang van nevenactiviteiten op je CV met Rik Zuidmeer van Mercuri Urval. Als jij voorzitter bent van een voetbalvereniging, maakt dat jou tot een betere werknemer, zegt hij.
Dit alles in BNR Carrière, woensdag 25 mei om 13:30. Presentatie: Hester van Dijk. Beluister met de knoppen rechts de uitzending.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen