Sport9 jun '23 17:23

Lammers heeft vertrouwen in nieuwe sponsor Dutch GP

Auteur: Noud Broekhof

Het vertrek van supermarkt Jumbo als één van de sponsors van de Dutch Grand Prix na dit F1-seizoen is volgens sportief directeur Jan Lammers 'heel jammer', maar hij heeft er vertrouwen in dat er een nieuwe partij komt die het gat opvult. 'Het gaat absoluut goedkomen', zegt hij op BNR.

Jan Lammers tijdens de Dutch Grand Prix
Jan Lammers tijdens de Dutch Grand Prix (ANP)

Het afscheid van Jumbo als sponsor valt Lammers zwaar. 'We gaan ze missen. We zijn ze enorm dankbaar, omdat ze één van de eerste waren die ook andere partijen getriggerd hebben', zegt hij in De Nationale Autoshow.

Frits van Eerd

Lammers kent de in opspraak geraakte Jumbo-topman Frits van Eerd goed. De autosportliefhebber was één van de voorvechters van de terugkeer van de Dutch Grand Prix op CM.com Circuit Zandvoort. 'Hij maakt een vreselijk moeilijke periode door.'

Genoeg tijd

Vooralsnog is er nog geen overeenkomst met een nieuwe sponsor. Er is volgens Lammers nog genoeg tijd om een opvolger voor Jumbo te vinden. 'Het is goed nieuws voor de mensen die graag wilden meedoen, maar niet meer konden.'

Gebakken lucht

Lammers reageert op BNR ook op het gerucht dat de Grand Prix van België op Circuit van Spa-Francorchamps en die in Zandvoort elkaar in de toekomst gaan afwisselen. 'Dat is compleet gebakken lucht', zegt hij.

Meer weten? Luister De Nationale Autoshow terug! Ook de baas van Volvo Nederland is te gast!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen