Beurs26 okt '13 19:30Aangepast op 27 okt '13 19:07

'Problemen activeren bonuskaart AH voorbij'

Auteur: ANP Nieuws

Klanten van Albert Heijn (AH) zouden nu geen problemen meer moeten ondervinden bij het activeren van hun nieuwe bonuskaart.

ANP
ANP

Eerder deze week was de website van AH wegens drukte soms nog tijden overbelast. Maar inmiddels is de grote stormloop van mensen die hun nieuwe kaart meteen bij ontvangst wilden activeren, tot bedaren gekomen. Dat liet een woordvoerster van de supermarktketen zaterdag weten.

"Maandag, op de dag dat de nieuwe bonuskaart uitkwam, was de site erg slecht bereikbaar. De dagen erna was hij nog verschillende korte momenten slecht toegankelijk'', aldus de zegsvrouw. Klanten kregen daarop het advies het activeren op een later moment nogmaals te proberen.

7 miljoen passen
AH wil niet zeggen hoeveel mensen hun kaart inmiddels al hebben opgehaald en geactiveerd. De woordvoerster zei wel dat er uiteindelijk 7 miljoen passen in omloop komen.

De oude bonuskaart is nog tot 6 januari volgend jaar geldig. Klanten hebben dus nog even de tijd om hun nieuwe pasje in gebruik te nemen. Ook zonder de nieuwe kaart online te activeren krijgen klanten overigens korting op bonusaanbiedingen. Na activatie ontvangt iemand echter ook persoonlijke aanbiedingen, zoals kortingen op producten die hij of zij regelmatig koopt.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen