B.L.T.17 apr '14 12:49Aangepast op 17 apr '14 18:35

B.L.T. 17 april | Topoverleg Oekraine, Imtech op de schop en Poetin omarmt Krim

Auteur: BNR Webredactie

Topoverleg in Genève over Oekraïne. Maar niemand daar aan tafel heeft er echt vertrouwen in.

Rusland, Oekraïne, de VS en de Europese Unie praten sinds een uur geleden in Genève over de crisis in Oekraïne. Minister Timmermans is verre van optimistisch over de gesprekken die Rusland, Oekraïne, de VS en de EU vandaag voeren over de situatie in Oost-Oekraïne. Pieter Feith, oud-topdiplomaat, geeft zijn visie.

Imtech
De verkoop van de ICT-divisie, is dat dan de redding van Imtech? Het bedrijf  probeert met de verkoop van zijn ICT-divisie de schuld te verminderen. Gerard van de Aast, ceo van Imtech, legt uit wat de bedrijfsstrategie is van Imtech.

Krim hoort bij Poetin
De Russische president Poetin heeft net een uitzending afgerond met vragen van de bevolking. Wij hebben iedere week een gesprek met de minister-president op televisie. Poetin doet één keer per jaar zo'n gesprek op de nationale televisie. Dus daar zat hij: in het middelpunt  van een enorme studio, beantwoordde hij vragen van het Russische volk. En ze begonnen op de Krim. Live-camera-beelden, net als uit de rest van het land. Dus de Krim is echt een onderdeel van Rusland.

En natuurlijk: BNR Zoekt uit, het meeste actuele sportnieuws en het media-overzicht.

B.L.T. BNR Lunchtime, iedere werkdag tussen 12:00 en 13:30 op BNR.

Gerelateerde artikelen