B.L.T.28 mrt '14 12:01Aangepast op 29 mrt '14 16:51

B.L.T. 28 maart | Bondscoaches, Opstelten en Belastingdienst

Auteur: BNR Webredactie

Wij houden blind van Oranje. Maar we krijgen een tussenpaus, met wie we al eens de halve finale op een WK bereikten....

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het eindelijk definitief: Guus Hiddink wordt de nieuwe bondscoach van Oranje en is daarmee de opvolger van Louis van Gaal. Een opmerkelijke appendix: Na twee jaar, in 2016, zal Danny Blind het stokje van Hiddink overnemen. Dat heeft de KNVB vandaag bekend gemaakt. In de studio sportverslaggever Anne-Greet Haars.

Opstelten wil haast maken met hacken
Minister Opstelten van Justitie maant tot spoed bij het dichten van de gaten in de digitale beveiliging van tienduizenden essentiële computersystemen. Vanochtend meldde BNR dat het nog jaren gaat duren voordat het niet meer mogelijk is om bijvoorbeeld de energienetwerken, de seinen van de spoorwegen en fabrieksinstallaties te hacken. Verslaggever Laurens Boven.

Belastingdienst
Het personeel van de Belastingdienst is nog steeds overbelast, en daardoor loopt de Staat miljarden aan inkomsten mis. Dat zegt FNV Abvakabo. Hoewel het Ministerie van Financien eerder toezeggingen deed om de werkdruk te verlagen, is dat nog niet gebeurd. Mieke van Vliet, bestuurder van vakbond FNV

En natuurlijk: BNR Zoekt uit, het meeste actuele sportnieuws en het media-overzicht.

B.L.T. BNR Lunchtime, iedere werkdag tussen 12:00 en 13:30 op BNR.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen