B.L.T.14 feb '14 14:47

How to spend it 14 februari Valentines Day

Auteur: BNR Webredactie

Bijna weekend, we hebben het weer verdiend. Tijd om plannen te maken. Hier is de selectie van Liliane Banning van Vandennorth & company.

Spa Andaz Amsterdam Prinsengracht – Love is in the Air Treatment
Liefde is … allebei vertroeteld worden. Dat kan met Love is in the Air treatment in de Spa van Andaz Amsterdam Prinsengracht. Het vijf sterren hotel aan de Prinsengracht in Amsterdam. Je wordt in de Spa ontvangen met een glas prosecco. Daarna krijg je een geweldige massage. Je mag zelf kiezen. Met hot stones om relaxt te worden. Of juist een die je energie geeft. Ze zijn allemaal heerlijk. Want Nadia Elerie van de Spa heeft echt gouden handen. En omdat het Valentine is krijg je ook nog een voetmassage. Wat een verwennerij. Als je wil kan je daarna de sauna in. Maar je kan ook de trap op naar restaurant Bluespoon. En daar ga je dan genieten van het speciale Valentine’s menu. Love at first sight. Kingkrab, risotto van bietjes, zeebaars, éclair van witte chocola en framboos.

Moët & Chandon – Tie for Two
Al sinds 1743 staat Moët & Chandon champagne voor wereldklasse, elegantie en glamour. Ook in 2014 komt het legendarische huis met een stijlvol Valentijns geschenk voor champagneliefhebbers. De Rosé Impérial Tie-for-Two Collectie draait om een van de iconen uit de Moët & Chandon-huisstijl: de zwarte ‘strik’ die elke fles sinds 1886 bij de hals omarmt. Al meer dan 125 jaar worden de champagnes van Moët & Chandon gesierd met dit stijlvolle accent, dat de onmiskenbare kwaliteit en geschiedenis van het merk belichaamt. De Tie-for-Two Collectie biedt champagneliefhebbers een luxueuze manier om Valentijnsdag – of een andere dag die het vraagt om gevierd te worden - nóg romantischer te maken. Je kan de Tie for Two onder andere bestellen bij Des Indes in Den Haag, Huis ter Duin in Noordwijk, Restaurant Boschmolenplas in het Limburgse Heel, Restaurant Moments in Den Bosch en Restaurant Bernhard in Voorburg.

Trouwen voor 1 dag!
Dat kan op de Valentine Love Boat die door de Amsterdamse grachten vaart. En het leuke is dat je met iedereen kan trouwen! Geef elkaar het ja-woord onder een rozenboog en geniet van nog meer liefdevolle verrassingen, die nu nog even geheim blijven..

Gerelateerde artikelen