Digitaal20 jan '16 12:56

1 juli | Bitcoin als redder van economieën in crisis

Auteur: BNR Webredactie

De expressive game 'That Dragon Cancer' zorgt voor ijskoude rillingen bij gamers, Dell doet het na het afscheid van de beurs steeds beter en het laatste technieuws. Presentatie: Herbert Blankesteijn. Back up is Boris van de Ven.

Herbert Blankesteijn
Herbert Blankesteijn

Twee jaar geleden besloot Michael Dell om zijn gelijknamige pc bedrijf terug te kopen en daarmee van de beurs te halen. Een meesterzet blijkt nu - want het bedrijf doet het inmiddels heel goed. Daar gaan we over praten met Stan Westerterp van JNVB Vermogensbeheer.

That Dragon, Cancer
Denk je aan games, dan denk je aan op z'n minst een spel wat je kan winnen, waar je moet racen, schieten.. en het moet vooral leuk zijn. Dat gaat sinds kort niet meer op - want de game That Dragon, Cancer is niet zozeer een spel om te spelen, als wel een emotioneel verhaal van twee ouders die hun zoon verliezen aan kanker.  Daarover spreken met Boris van de Ven, en met Emiel Kampen van de HKU.

 

Technieuws
In het nieuwsblok aandacht voor AdblockPlus, Linux zorgt voor (forse) problemen bij Android en je telefoon altijd aan de oplader (en niet via de computer opladen)

BNR Digitaal: iedere woensdag om 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen