Digitaal20 aug '14 14:42Aangepast op 20 aug '14 17:17

BNR Digitaal 20 augustus | iQu zoekt gamers bij de game en het gevaar van kattenvideo's

Auteur: BNR Webredactie

Kattenvideo's en usb-sticks zijn het nieuwe gevaar op internet zijn - en wat doet een Haarlems bedrijf om u de juiste game voor te schotelen? Daarnaast - onze eerste indruk van de Microsoft Surface Pro3, volgende week op de markt maar nu al in de studio. Presentatie: Herbert Blankestein, backup vandaag is Mark Beekhuis.

Herbert Blankesteijn
Herbert Blankesteijn

Het ergste wat een gamebouwer kan overkomen - is dat er geen geld wordt verdiend. Hier komt het Haarlemse bedrijf iQu om de hoek kijken, die al jaren voor grote gamebouwers de juiste markt zoekt, en vindt. Vorige week hebben ze een Duits bedrijf overgenomen, waarmee ze positie hopen te versterken. In de studio,  Jochem de Gruyter, ceo van iQU en oprichter Reinout te Brake..

Katten en USB
Youtube staat er vol mee - schattige filmpjes van katten. Maar veel van dit soort filmpjes, zetten de deur open voor malware. Dus klikken op kittige kittens is gevaarlijker dan je denkt. En dat terwijl USB sticks ook niet meer veilig zijn - bespreken we met Jan Terpstra - security consultant bij HP.

Surface PRO 3
Volgende week komt hij pas op de markt, de komende week gaan wij er al vast mee spelen: de Microsoft Surface Pro 3. De opvolger van de vorige Surface moet lichter en vooral beter zijn. U hoort onze eerste indrukken vandaag al in BNR Digitaal

BNR Digitaal: iedere woensdag om 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen