Digitaal8 jan '12 21:58Aangepast op 9 jan '12 07:16

Nederland kan z'n -Y- niet kwijt

Auteur: BNR Webredactie

Paniek onder de gebruikers van Wordfeud. Door een storing konden digitale scrabbelaars zondagavond een tijd niet spelen. Op Twitter was de storing een hot item. "Mijn wereld sterft", viel er onder meer te lezen.

De storing had te maken met werkzaamheden aan de server van de maker van het spel, twitteren sommige spelers. De servers liagen volgens de makers van Wordfeud enkele uren plat.

Dat sommige gebruikers van Wordfeud blijkbaar niet zonder de populaire app kunnen, bleek wel uit de vele reacties die de storing bij Wordfeud opriep. Zo schreef @revers77: "Als Wordfeud het niet doet, merk je pas hoe verslavend het is." @ReinBijlsma voegde eraan toe: "Half Nederland in malheur: #Wordfeud ligt er uit.’’

Scrabble afstoffen
Twitteraar Marc, bekend als @zaagvis, had de oplossing voor de mensen die niet zonder hun favoriete woordspelletje kunnen. "Scrabble maar uit de kast pakken en afstoffen dan", zei hij. Dan nog deze tweet (@JOR_ID), die we je niet willen onthouden: "#Wordfeud doet het niet meer; heel Nederland kan zijn Y niet meer kwijt."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen