Duurzaam20 jul '11 19:05

De woensdagavond van BNR

Auteur: Thijs Baas

Vanavond wordt de avond gevuld met de Grote BNR Klantenshow, BNR Duurzaam en BNR Carrière. In de Grote BNR Klantenshow onderzoekt presentator Maarten Bouwhuis vanaf 19:00 uur de perfectie combinatie van gelukkige klanten en succesvolle ondernemingen.

De bankwereld, telecomproviders, en retailers komen aan bod. Zonder klanten geen bedrijf, maar vergeet het bedrijf de klanten niet? In De Grote BNR Klantenshow krijgt elke klant de volle aandacht. 19:30 uur: BNR Duurzaam
Weten hulpdiensten wel waar je een elektrische auto kan openknippen na een botsing? En wat is eigenlijk de restwaarde van een elektrische auto? Dit zijn maar een paar van de vele vragen die volgens verzekeraar AON nog niet kunnen worden beantwoord over elektrisch rijden. Dus Nederland is nog niet klaar voor grootschalige introductie! In de studio zijn Evert-Jeen van der Meer, accountmanager automotive bij AON, en Alef Arendsen, mede-oprichter van The New Motion.
We praten met de Amsterdamse wethouder van klimaat en energie Maarten van Poelgeest over zijn nieuwste actie om de belemmeringen bij het opwekken van duurzame stroom Amsterdam weg te nemen. Hij zoekt hierbij het randje van de wet op!
Hester van Dijk is gaan kijken bij een windtunnel in Flevoland waar de solar race wegen van het solar Team Twente op zijn aerodynamica wordt getest.
Co-host van deze week is Louise Vet! Zij is directeur van het Nederlands Instituut voor ecologie van de KNAW en daarnaast buitengewoon hoogleraar aan de universiteit Wageningen.
Luister woensdag 20 juli om 19:30 …… naar BNR Duurzaam met Hester van Dijk!
20:00 uur: BNR Carrière
Je wordt ontdekt en verdwijnt bijna tot aan je dood niet meer van het toneel. Een volkskomiek: zo mogen we Johnny Kraaijkamp sr. met recht noemen. Maar wie volgt hem op? Of verdwijnt de volkskomiek definitief van het toneel?
We spraken met cabaretier Klaas van der Eerden. Waar is hij ontdekt? En hoe zorg je als cabaretier, komiek of als acteur dat je anno 2011 tot op late leeftijd aan de top blijft?
 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen