Humberto Tan28 jan '13 01:27Aangepast op 28 jan '13 08:05

BNR Humberto Tan | Topoverleg Fyra, Fuentes voor de rechter en Nederlandse sprinters tellen mee

Auteur: BNR Webredactie

In Brussel vindt vandaag een hoorzitting plaats bij het Benelux-parlement. Kamerleden uit Nederland en België komen daar bijeen om de spoorwegmaatschappijen te verhoren.

Humberto Tan
Humberto Tan

Zakken met bloed, anabole steroïden, EPO en groeihormonen. Dat is waar dokter Eufemiano Fuentes in handelde. Vandaag begint in Madrid de rechtszaak tegen de voormalige gyneacoloog. Tot op heden zijn het vooral wielrenners die in verband zijn gebracht met Fuentes. Jan Ullrich, Ivan Basso, Alberto Contador en de Nederlander Thomas Dekker. Maar ook atleten, tennissers en voetballers zouden klant van hem zijn geweest.

WK sprint
We hebben weer een Nederlandse winnaar op het WK print. Michel Mulder ging na de eerste dag aan de leiding en hoewel de tweede dag zwaar was voor hem, sleepte hij toch de titel in de wacht.

Depressief door Facebook
We vermoedden het al, maar nu staat het vast: van Facebook kunnen we ongelukkig worden. Wetenschappers van de Berlijnse Humboldt Universität ontdekten dat we ongelukkig worden omdat we onszelf vergelijken met anderen. BNR biedt hulp!

BNR Humberto Tan, elke ochtend van 06:00 tot 09:30 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen