Humberto Tan29 jan '13 22:23Aangepast op 30 jan '13 06:30

BNR Humberto Tan | Lachwekkend toezicht op vastgoed bij SNS, Shell & Nigeria en D-day voor Blackberry

Auteur: Melvin Captein

Na de overname van Bouwfonds werd SNS Reaal een grote speler op de vastgoedmarkt. Maar het toezicht groeide niet mee en bleef in de handen van slechts drie personen. Met alle gevolgen van dien. Hoe kon dat?

Humberto Tan
Humberto Tan

De rechtbank in Den Haag doet vandaag uitspraak in de rechtszaak tegen Shell over olievervuiling. De zaak is aangespannen door milieudefensie en vier Nigerianen. Volgens hen is Shell verantwoordelijk voor de grootschalige vervuiling van de Nigerdelta. Shell bestrijdt dat het als enige verantwoordelijk kan worden gehouden.

Blackberry
Op de turbulente smartphone-markt is Blackberry hopeloos achterop geraakt bij Android, Apple en zelfs Windows Phone. Met een nieuwe reeks toestellen en een gloednieuw besturingssyteem probeert het bedrijf alsnog aan te haken. Lukt het niet, dan is het einde van Blackberry in zicht.

Spoedreparaties
Na iedere vorstperiode hoor je het weer langskomen in de verkeerinformatie: afgesloten weggedeelten wegens spoedreparaties. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk? Verslaggever Laurens Boven doet verslag.

BNR Humberto Tan, elke ochtend van 06:00 tot 09:30 uur


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen