Internet Vandaag13 feb '14 14:34

Internet Vandaag 13/2

Auteur: Herbert Blankesteijn

Nieuwspresentatoren eten spaghetti in een ondeugende 'crowdsourced' remake van Robocop - Charlie Cooper is een bijna onsterfelijke robotagent in 'Sync.'

60 filmers verdeelden Robocop van Paul Verhoeven (1987) in evenzovele scenes. Iedere regisseur maakte zijn scene in een eigen stijl. 'Our Robocop Remake is daardoor een lappendeken van waanzinnige parodieën. NSFW (Not Safe For Work) wegens hier en daar wat geslachtsdelen.

Our RoboCop Remake - (Full Movie) from DaveAOK on Vimeo.

Charlie Cooper is in Sync een robot met digitaal bewustzijn en een menselijk lichaam. Hij schiet zijn tegenstanders lachend overhoop en als hij zelf sterft, ontwaakt hij meteen weer in een van de vele kopiën van zijn lichaam. Niettemin wordt zijn bestaan bedreigd door een computervirus, gemaakt door een aantrekkelijk Chinees meisje. Sync was eerst een webserie en de 'director's cut' staat nu als speelfilm op YouTube.

AOL heeft een 'digitale profeet' in dienst met een zacht gezegd opvallend uiterlijk. Gawker inventariseert vreemde benamingen van functies bij techbedrijven, en levert de foto's erbij.

Gerelateerde artikelen