Internet Vandaag2 jul '13 16:37

2 juli

Auteur: Herbert Blankesteijn

Een nieuw soort parodie op YouTube is de face-mashup: fusie van twee gezichten - Stand-up comedians in de VS klagen hun nood in een videoserie: 'It gets worse,' het wordt alleen maar slechter.

De techniek maakt het mogelijk dat een face-mashup misschien niet griezelig echt is, maar wel redelijk griezelig, zoals deze van model Kate Upton en komiek Louis CK.

Voor andere, zoals Tom Cruise met Jack Nicholson, Kim Kardashian en Kanye West of Ann Coulter en Adolf Hitler, zie het YouTubekanaal.

Een paar jaar geleden spraken homo's elkaar moed in met de videoserie It Gets Better. Sappelende komieken in de VS klagen nu in een parodie: 'It gets worse.' 'Dat je homo bent begrijpen mensen, maar komiek zijn is een keus.' Meer op het YouTubekanaal.

En dan is er nog Modern Comedian. Telkens wordt één komiek gevolgd in een repo van tien minuten. Er is meer ruimte voor interview, fragmenten van conferences, reizen, etc. Er zijn ontzettend veel van die sappelende tweederangs standup comedians, de serie geeft daar een prachtig beeld van.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen