Internet Vandaag23 mei '11 15:30Aangepast op 24 mei '11 16:19

23 mei: Digitale bijles Europarlement - Gratis horrorfilm

Auteur: Herbert Blankesteijn

Marietje Schaake (D66) organiseert bijspijkercursus voor Europarlementariërs - The Tunnel is een Blair Witch-achtige film, gratis op Bittorrent

Vanmiddag was de eerste sessie in een serie van vier, onder de titel Nerds in the Parliament. 30 Europarlementariërs lieten zich bijscholen in de manier waarop internet werkt. Schaake hoopt dat de geachte afgevaardigden het op digitaal gebied vaker met haar eens zullen zijn, als ze maar meer kennis van zaken hebben. Doe ook de test.

Een prima horrorfilm om gratis te downloaden is: The Tunnel. Die gaat over een zoektocht in ondergrondse treintunnels onder Sydney. Daar is water te vinden, plannen om dat water te winnen werden in 2007 plotseling geschrapt, en dat leidde tot complottheorieën. De film gaat over een cameraploeg die in 2008 op zoek ging naar het verhaal in de tunnel. Maar het verhaal vond hun... Hoog Blair Witch gehalte!

NB Downloaden is niet zo moeilijk als het lijkt. Installeer eerst een bittorrent-client als uTorrent. Ga dan naar deze pagina en klik op een van de downloadlinks. De rest zou vanzelf moeten gaan.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen