Mediazaken26 mei '15 14:37Aangepast op 26 mei '15 15:48

26 mei | Graven in het rijke leven van John de Mol

Auteur: BNR Webredactie

Een bevlogen tv-maker, een veeleisende controlfreak en ook nog keihard. Zo zien wij John de Mol. Maar 't is ook een echt mens, blijkt uit een nieuw boek over zijn leven. En de Persgroep gaat de strijd aan met Blendle.

Foto: Binh Tran
Foto: Binh Tran

De man die de wereld verrijkte met Big Brother en The Voice, maar ook met Fear Factor en Johnny Junior, werd vorige maand zestig. Voor Jeroen te Nuijl, hoofdredacteur van Broadcast Magazine, aanleiding om een boek te schrijven op basis van interviews met zestig zakenrelaties, vrienden en medewerkers van John de Mol.

Paper
Paper is de net gelanceerde beste-verhalen-van-de-dag-app van de Persgroep. Zijn ze niet een beetje heel erg laat? Want Blendle was er al en NRC-Q ook. Dus waarom besloot Barbara van Beukering toch haar functie als hoofdredacteur bij het Parool op te geven om zich geheel op Paper te focussen?

Freelancemarktplaats
Wil je een speelfilm maken maar je heb je een extreem beperkt budget? Geen probleem want er is nu Viedit. Een online freelancemarktplaats voor video-editing, animatie- en camerawerk. Opgericht door Herbert ten Have

BNR Mediazaken, iedere dinsdag live om 15:00 uur op BNR.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen