De Nationale Autoshow6 nov '15 17:42Aangepast op 6 nov '15 18:56

Trust in beeld als sponsor Verstappen

Auteur: Noud Broekhof

Michel Perridon, eigenaar van elektronicabedrijf Trust, wil vanaf volgend jaar Jos Verstappen gaan sponsoren. Dat maakte de Rotterdamse multimiljonair bekend in de Nationale Autoshow op BNR.

"Ik heb een plannetje om volgend jaar iets met Jos zelf te doen", verklapt Perridon in het autoprogramma. Met het sponsoren van Jos Verstappen wil hij meeliften op het succes van diens zoon Max in de Formule 1. "Jos is heel veel op televisie. Hij is de coach van Max. Als Max goed rijdt dan zie je Jos in beeld."

Ambassadeur
Perridon ziet Jos Verstappen als een ideale ambassadeur voor zijn bedrijf. In het verleden was Trust al eens sponsor van de voormalig Formule 1-coureur. "We hebben hem toen teruggebracht in Formule 1. We zijn vrienden voor het leven. We hebben echt respect voor elkaar."

De Trust-topman is overigens niet van plan om naast Jos ook zoon Max te sponsoren. "Max Verstappen is te duur", zegt hij resoluut. "En het is moeilijk. Je moet namelijk een team sponsoren. Het individu heeft niet alle ruimte. Het is het team dat je sponsort."

Gerelateerde artikelen