De Nationale Autoshow24 sep '14 16:56Aangepast op 26 sep '14 16:38

Uitzending 26 september | Ho-Pin Tung, Opel & Audi TT

Auteur: Noud Broekhof

Hij is de eerste en voorlopig enige Nederlander in de Formule E, de nieuwe elektrische raceklasse van de FIA. Meer daarover in de Nationale Autoshow.

Ho-Pin Tung, autocoureur
Ho-Pin Tung, autocoureur

Te gast was Ho-Pin Tung. De Nederlands-Chinese autocoureur rijdt sinds deze maand mee in het Formule E kampioenschap. Het is de autosport van de toekomst, zonder lawaai en CO2-uitstoot. Bovendien zijn de races niet op circuits, maar in de straten van wereldsteden als Londen en Miami. Maar gaat de Formule E ook de koningsklasse van de autosport, de Formule 1, verslaan?

Audi TT
Het is een stijlicoon. Toch durven ze het bij Audi aan om de TT flink onder handen te nemen. De auto is compleet nieuw. Presentator Wouter Karssen zocht uit of de TT nog net zo leuk is als vroeger.

Opel
Een nieuwe auto introduceer je niet zomaar. Fabrikanten kijken zorgvuldig naar de doelgroep en doen zelf marktonderzoeken. De Nederlander Thomas Schut is verantwoordelijk voor Product & Pricing bij het hoofdkantoor van Opel in Rüsselsheim. Hoe zet je een auto in de markt en wat bepaalt de prijs van zo'n wagen? Hij vertelde er alles over.

Luister de uitzending vanuit Breukelen (LeasePlan Occasion Center) hierboven terug. Gastheren: @MeindertSchut & @WouterKarssen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen