De Nationale Autoshow23 jun '12 10:45

Rijdt 007 in de nieuwe Vanquish?

Auteur: Noud Broekhof

De kans bestaat dat James Bond in zijn nieuwe film ook in de nieuwbakken Aston Martin Vanquish rijdt. Dat zegt Geert-Jan Tax, directeur Kroymans Aston Martin, op BNR.

James Bond en Aston Martin, dat is al tijden een gelukkig huwelijk. Sinds de jaren zeventig rijdt de geheim agent al met het Britse merk. En in de film Die Another Day zat hij al eens achter het stuur van de vorige Vanquish.

DB5
Nu er een nieuwe film in aantocht is, wordt er natuurlijk druk gespeculeerd over de auto van 007. Bond zal in ieder geval aantreden in de legendarische Aston Martin DB5, zo liet de producent van de film eerder al weten.

Vanquish

Maar Geert-Jan Tax, directeur Kroymans Aston Martin, verwacht ook dat de nieuwe Vanquish - afgelopen woensdag gepresenteerd - een rol krijgt in de film. "Die kans is zeker aanwezig", zegt hij in de BNR Nationale Autoshow.

Skyfall
Volgens Tax zijn de voortekenen goed. "De nieuwe Vanquish kun je namelijk bestellen in de kleur 'Skyfall silver'. En zo heet de nieuwe film van James Bond ook. Er gaat dus absoluut wat gebeuren", verzekert Tax ons.

Geduld
Eind oktober weten we het zeker, want dan zal de nieuwe film van James Bond in de bioscoop verschijnen. Tot die tijd moeten we dus nog even geduld hebben.

Luister hierboven naar een deel van het interview met Geert-Jan Tax, directeur Kroymans Aston Martin, in de BNR Nationale Autoshow.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen