De Nationale Autoshow8 apr '13 15:27

Audi komt met A6 Business Edition

Auteur: Lars Welbers

Audi introduceert de A6 Limousine en Avant in Business Edition-uitvoering. Deze modellen hebben een rijke standaarduitrusting die het rijden zo aangenaam mogelijk maken.

Motoren en prijzen
De A6 Business Edition is leverbaar met een aantal motoren: de 2.0 TFSI, de 2.8 V6 FSI en de dieseluitvoeringen 2.0 TDI (136 pk en 177 pk) en 3.0 V6 TDI (204 pk). De Business Edition omvat MMI navigatie, MMI radio plus, het Audi sound system, een bestuurdersinformatiesysteem, telefoonvoorbereiding basis. en parkeerhulp plus. Ook een diefstalalarm en metallic- of pareleffectlak maken deel uit van het pakket. Daarnaast zijn alle versies uitgevoerd met een automatische versnellingsbak.

De 2.0 TFSI Limousine is er vanaf € 48.550 (Avant: € 51.540). De prijzen van de dieseluitvoeringen beginnen bij € 49.160 voor de A6 Limousine 2.0 TDI (Avant: € 52.330). De Audi A6 in Business Edition-uitvoering is met onmiddellijke ingang, maar in gelimiteerde oplage beschikbaar.

Maatwerk
Eveneens nieuw voor de A6-reeks is de komst van vijf maatwerkpakketten. Het aanbod omvat Sport, Comfort, Sound, Assist en Connect. Deze pakketten zijn afzonderlijk of in combinatie met elkaar te bestellen. Zo zijn ook individuele wensen in te vullen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de Audi dealer.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen