De Nationale Autoshow5 jul '13 11:37Aangepast op 5 jul '13 17:26

De Nationale Autoshow | Porsche, Vincent Everts, Carbage Run & Tesla Model S

Auteur: Noud Broekhof

De eerste plug-in hybride van Porsche is een feit. En het kan bijna niet anders dan dat we de Panamera met 416pk en 14% bijtelling veel bij ons op de weg terug gaan zien.

Te gast is Hannie Steeman van Pon Porsche Import. Het Duitse sportwagenmerk introduceert deze maand de nieuwe Panamera. Voor het eerst is er ook een plug-in hybride beschikbaar, maar past dat wel bij een merk als Porsche?

Rij-impressie
De verkoop van elektrische auto's komt nog maar moeilijk op gang in ons land. Bij autofabrikant Tesla hopen ze daar snel verandering in te brengen met de nieuwe Model S. Presentator Meindert Schut mocht er een dikke week mee rijden.

En verder...
Na jaren trouwe dienst ruilt trendwatcher Vincent Everts vandaag zijn Nissan Leaf in. Hij is misschien wel de Nederlander met de meeste elektrische kilometers op de teller. En ook Bram Eigenraam, organisator van de Carbage Run, komt langs om meer te vertellen over zijn bijzondere rally.

Dit en meer vanmiddag (vanaf 15.00 uur tot 16.00 uur) in de Nationale Autoshow op BNR. Presentatie: @WouterKarssen & @MeindertSchut.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen