De Nationale Autoshow9 nov '12 10:25

BNR Nationale Autoshow (week 45)

Auteur: Noud Broekhof

De Europese Commissie komt met een reddingsplan voor de auto-industrie, maar is het tij nog wel te keren? Daarover praten we vanmiddag in de BNR Nationale Autoshow.

Te gast is Jaap Timmer. Hij is gepokt en gemazeld in Brussel, waar de Europese Comissie zetelt, en tevens voorzitter van de European Car Dealers (de ECD). Steeds meer autodealers in Europa komen in financiële problemen. Biedt het reddingsplan uitkomst?

Rij-impressie
Tot voor kort mochten we er alleen nog maar naar kijken. Maar dat is verleden tijd. Presentator Wouter Karssen mocht, als één van de eerste in Nederland, een paar uur op pad met de Tesla Model S, een compleet nieuwe elektrische sedan.

Athlon
Die Model S was deze week dus voor het eerst bij ons op de weg te zien. Enkele klanten van Athlon Car Lease konden een testrit maken. Met de Model S heeft de leasemaatschappij de primeur op de Europese leasemarkt. Commercieel directeur Marchel Koops komt er meer over vertellen.

Dit en veel meer in de BNR Nationale Autoshow vanaf 14.30 uur op BNR Nieuwsradio. Gastheren: @MeindertSchut & @WouterKarssen.

Gerelateerde artikelen