De Nationale Autoshow31 mei '13 09:34Aangepast op 31 mei '13 17:40

BNR Nationale Autoshow | Topman Heijmans Wegenbouw, Citroën & Lexus IS 300h

Auteur: Noud Broekhof

Van traditionele aannemer tot innoverende ondernemer. Bij Heijmans Wegenbouw hebben ze een flinke cultuuromslag gemaakt.

Te gast was topman Roland de Waal van Heijmans Wegenbouw. Zijn afdeling zorgt op dit moment nog voor een derde van de totale omzet bij Heijmans. Maar door flinke bezuinigingen op infrastructuur (6,4 miljard euro tot 2028) lopen inkomsten de komende jaren terug. Innovatie is nu het toverwoord.

Rij-impressie
Met de nieuwe IS 300h is Lexus klaar om de strijd aan te gaan met de gevestigde, Duitse orde. Presentator Wouter Karssen vloog eerder deze week naar Wenen om daar met de nieuwe Japanse bijtellingsknaller te rijden.

Citroën

Bij Citroën staat deze weken alles in het teken van de nieuwe C4 Picasso. Een auto die door verrassend veel zakelijke rijders gereden wordt. Ondertussen werken de Fransen ook verder aan het uitbreiden van de DS-lijn. Anne Lobbes, directeur PR en corporate communicatie bij Citroën Nederland, kwam langs.

Luister de BNR Nationale Autoshow van vrijdag 31 mei 2013 hierboven terug. Gastheren zijn: @WouterKarssen & @MeindertSchut.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen