De Nationale Autoshow15 jul '13 11:12

Prijsvraag | Hoeveel pk's temt Rintje Ritsma?

Auteur: Noud Broekhof

We weten dat Rintje Ritsma gek is op snelle motoren. Maar hoeveel vermogen heeft zijn eigen racemonster eigenlijk? Doe mee en win een VIP Arrangement!!

De oud-topschaatser raast over het circuit met een BMW S1000RR. Hij haalt snelheden tot 270km/h. En dat levert de volgende prijsvraag op: Hoeveel vermogen heeft de motor waarop Rintje Ritsma rijdt? We willen het juiste aantal pk's aan het wiel horen! Tip van Rintje: "Het blok is 'iets' klaargemaakt, dus hij heeft meer vermogen dan in het boekje staat."

Inzendingen
Weet jij het antwoord? Of misschien wil je wel een gokje wagen? Inzendingen kunnen tot aanstaande vrijdag (19 juli 2013, 15.00 uur) gestuurd worden naar: autoshow@bnr.nl (graag onder vermelding van naam en adres).

Prijs
Deelnemers aan deze prijsvraag maken kans op een VIP Arrangement, aangeboden door Rintje Ritsma zelf. Je bent dan te gast bij één van zijn races (8 september of 13 oktober 2013) op het TT Circuit in Assen. Ook staat er een meet and greet met hem op het programma.

Luister hierboven naar de aankondiging van de prijsvraag in de Nationale Autoshow van 12 juli. Begin augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen