De Nationale Autoshow28 dec '12 10:45

BNR Nationale Autoshow (week 52) | Het autojaar 2012

Auteur: Noud Broekhof

Het autojaar 2012 werd gekenmerkt door ups en downs, zeker als we naar de autoverkopen kijken. Vanmiddag blikken we in de BNR Nationale Autoshow terug en kijken we vooruit naar 2013.

Te gast is Harald Bresser, Manager Communicatie & PR bij de RAI Vereniging. Met hem praten we over de pieken en dalen in de Nederlandse autoverkoop dit jaar. Wat is de eindstand? En zijn de vooruitzichten voor 2013 beter? Ook komt het afgelasten van de AutoRAI ter sprake.

Rij-impressies

Speciaal voor de laatste uitzending van het jaar zijn Meindert Schut en Wouter Karssen allebei op pad gegaan met een SUV. Meindert reed in de Range Rover Sport en Wouter voelde de instapdiesel (D3) van de Volvo XC60 aan de tand.

Interbrand
Voor veel automerken mag 2012 dan een moeilijk jaar zijn geweest, toch ondernemen ze zichtbaar actie om uit het diepe dal te klimmen. Patrick Stal, Managing Director bij Interbrand in Amsterdam, komt vanmiddag meer vertellen over de sterke en zwakke 'brands' in autoland.

Dit en meer hoor je deze middag (vanaf 14.30 uur) in de BNR Nationale Autoshow. Gastheren: @MeindertSchut en @WouterKarssen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen