De Nationale Autoshow14 dec '12 10:01

BNR Nationale Autoshow (week 50) | Autosalon Brussel & TNO

Auteur: Noud Broekhof

Geen AutoRAI komend jaar, dat weten we onderhand. Maar een bezoekje aan de Brusselse Autosalon zou een goed alternatief kunnen zijn. Die gaat namelijk wél door!

Te gast is Joost Kaesemans. Hij is directeur communicatie bij de FEBIAC, de Belgische automobiel- en tweewielerfederatie en tevens organisator van de Autosalon Brussel. Het feestje wordt volgende maand voor de 91ste keer gehouden. Waarom daar wel?

Rij-impressie
Maanden werd er reikhalzend naar uitgekeken. En nu de nieuwe Volkswagen Golf er eindelijk is, zijn de reacties ook nog eens lovend. Tijd dus voor presentator Meindert Schut om de auto aan de tand te voelen.

TNO
Autofabrikanten doen er tegenwoordig alles aan om de CO2-uitstoot van hun auto's zo laag mogelijk te krijgen. Heel wat merken zoeken daarbij de grens van het toelaatbare op. Richard Smokers van TNO deed er onderzoek naar en vertelt er meer over.

Dit en meer vanmiddag (vanaf 14.30 uur) in de BNR Nationale Autoshow vanuit de showroom van LeasePlan Occasions in Veghel. Gastheren: @MeindertSchut en @WouterKarssen
 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen