De Nationale Autoshow15 feb '13 18:52

Blik op de weg volgende week al op de buis

Auteur: Noud Broekhof

Het nieuwe seizoen van het succesvolle verkeersprogramma Blik op de weg keert eerder terug dan verwacht. Volgende week donderdag is de eerste uitzending al te zien op Nederland 1.

Dat heeft Leo de Haas, voormalig presentator en producent van het programma, gezegd in de BNR Nationale Autoshow. Opmerkelijk, want lange tijd zag het er naar uit dat het programma pas in 2014 weer zou terugkeren op de buis. "Maar de netcoördinator heeft de serie nu al nodig", zegt De Haas. 

Plank
Volgens De Haas gaat het om een serie afleveringen 'die al een tijdje op de plank lag'. Dat wil overigens niet zeggen dat we het Blik op de weg-team niet op de snelwegen in ons land kunnen tegenkomen. "We zijn al bezig met een nieuwe serie, dus je kunt ons altijd en overal verwachten."

Sissing
Vorig jaar nam AVRO-presentator Frits Sissing het stokje over van petrolhead De Haas, die het programma ruim twintig jaar presenteerde. Dat zorgde voor veel verbazing bij vaste kijkers van het programma. "En toch scoort het programma nog altijd buitengewoon goed", zo laat De Haas weten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen