De Nationale Autoshow14 sep '12 11:37Aangepast op 14 sep '12 15:25

BNR Nationale Autoshow (week 37)

Auteur: Noud Broekhof

De stemmen zijn geteld, de zetels verdeeld, maar op welke coalitie rekent autorijdend Nederland? Daarover paten we vanmiddag met twee prominente gasten uit de automotive sector.

Te gast in de studio zijn Koos Burgman directeur van brancheorganisatie BOVAG en Martin Hegeman divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars Nederland. Natuurlijk hebben ze allebei de nodige wensen, maar wat is reeël nu de verkiezingsuitslag bekend is?

Cayenne GTS
Presentator Wouter Karssen heeft tijdens de zomermaanden niet stilgezeten. Hij testte de ene na de andere supercar. Ook de Porsche Cayenne GTS moest er aan geloven. Het resultaat hoo

Golf 7

Het is alweer de zevende generatie van de Golf. Vorige week werd hij aan de pers getoond in Berlijn. We weten nu in ieder geval dat de Golf 7 100 kg lichter en 23 % zuiniger is dan zijn voorganger. Maar de prijs weten we nog niet? Daarover praten we met Ralf Dennissen van Volkswagen Nederland.

Dit en veel meer vanmiddag vanaf 14.30 uur tot 15.30 uur in de BNR Nationale Autoshow. Gastheren: @wouterkarssen en @meindertschut

Gerelateerde artikelen