De Nationale Autoshow30 dec '11 12:22Aangepast op 30 dec '11 14:22

Het 'autojaar' 2011 onder de loep

Auteur: Noud Broekhof

In de laatste BNR Nationale Autoshow van het jaar blikken Meindert Schut en Wouter Karssen terug op het autojaar 2011. Dat doen ze met Bas van Putten.

Van Putten is colmnist en blogger voor Autoweek. Met een scherpe pen en de nodige humor schrijft hij iedere week voor het blad. Samen met hem reiken we de BNR-Autoshow-bokalen uit.

Bovendien is Van Putten musicoloog. Hij luistert dus met een speciaal oor naar muziek in de auto, zo bewijst ook het volgende filmpje.

 
Rij-impressie
Omdat het de laatste uitzending van het jaar is, hebben de heren van de autoshow extra hard gewerkt. Dat betekent dat we vandaag niet één, maar twee rij-impressies horen. Meindert Schut in de Citroën DS5, Wouter Karssen rijdt de nieuwe BMW M5.

Filelezer
Verder schuift Heleen de Geest aan. Ze was negen jaar lang filelezer voor de ANWB op BNR Nieuwsradio. Was, want eind oktober stopte ze. We kregen veel vragen van luisteraars waarom ze niet meer te horen is bij ons. Vanmiddag meer daarover.

En...
Zoals iedere week ook weer een aflevering van onze rubriek Het Motor Geluid. En het laatste autonieuws.

Dat allemaal vanaf 14.30 uur tot 15.30 uur in de BNR Nationale Autoshow. Gastheren: Meindert Schut en Wouter Karssen. Luisteren dus!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen