De Nationale Autoshow14 okt '11 11:12

Jarig Chevrolet zet in op de toekomst

Auteur: Noud Broekhof

De Volt arriveert binnenkort in Nederland. En ook een volledig elektrische auto staat op de planning. Het is duidelijk: Chevrolet werkt aan de toekomst. Vandaag komt Ronald Dubbelman van Chevrolet Nederland daar alles over vertellen in de BNR Nationale Autoshow.

En dan vergeten we nog dat Chevrolet ook nog eens honderd jaar bestaat. Dat wordt gevierd. Het Amerikaanse merk introduceert zeven nieuwe modellen. Genoeg om over te praten met Ronald Dubbelman, algemeen directeur van Chevrolet Nederland.

Verder reed presentator Meindert Schut in de krachtigste Range Rover Evoque.

Ondernemer John van Ek van Dagdeuk schuift ook aan. Van Ek herstelt hagelschade. En niet zomaar een bui. Nee de echte grote hagelbuien, die zo nu en dan veel schade aanrichten in ons land. Onlangs was het nog flink raak in Zeeuws-Vlaanderen. Van Ek repareert daar ruim 1400 auto's. Hoe doet hij dat?

Verder een gesprek met Maarten Buitenhuis van Tachyon Motorsport. Tachyon is gespecialiseerd in het bouwen, prepareren en onderhouden van historische rally- en racewagens. Bovendien biedt het bedrijf rally- en racesupport aan. Buitenhuis vertrekt dinsdag naar de legendarisch Panamericana rally in Mexico.

Natuurlijk is ook onze vaste man, Wouter Karssen, er gewoon weer bij. En niet te vergeten de rubriek 'Het geluid'.

Dat en meer, allemaal vanaf 14.30 uur tot 15.30 uur op BNR Nieuwsradio. Luisteren dus!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen