De Nationale Autoshow24 feb '12 12:53Aangepast op 24 feb '12 14:03

BNR Nationale Autoshow | Autofreak nu achter de schermen

Auteur: Noud Broekhof

Het nieuwe seizoen van Blik op de weg is in volle gang, maar zonder petrolhead Leo de Haas. Vanmiddag is de voormalig presentator te gast in de BNR Nationale Autoshow.

De Haas presenteerde het programma ruim twintig jaar. De AVRO vindt het tijd voor een 'ander gezicht'. Toch blijft de verkeersgoeroe bij het programma betrokken, achter de schermen weliswaar. We praten met hem over zijn passie voor auto's, want die is bijzonder groot.

Rij-impressie

Wouter Karssen ging een paar dagen op pad met de eerste echte elektrische auto van BMW, de Active E. Laaiend enthousiast is hij niet.

Piaggio MP3
De komende dagen staat de jaarbeurs in Utrecht in het teken van een heus motorfestijn. Maar ook mensen die alleen een autorijbewijs hebben, komen aan hun trekken met de Piaggio MP3. Michael Ras van datzelfde merk komt erover vertellen.

SsangYong

Vergis je niet. SsangYong is misschien niet het bekendste merk, toch hebben de Koreanen grootste plannen in Nederland. Ad de Bruijn van SsangYong Nederland komt er vanmiddag alles over vertellen in de BNR Nationale Autoshow.

En...

Zoals iedere week een nieuwe aflevering van onze rubriek Het Geluid en het laatste autonieuws.

Dat allemaal vanmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur op BNR Nieuwsradio. Gastheren: Meindert Schut & Wouter Karssen. Luisteren!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen