De Nationale Autoshow25 mei '11 23:06

AutoUpdate: Saab en de strijd der seksen

Auteur: Jorn Lucas

Saab kan de productie weer gaan starten en er is weer eens onderzoek gedaan naar de verschillen tussen mannen en vrouwen achter het stuur.

Saab heeft een overeenkomst getekend met de IAC Group, een van de belangrijkste toeleveranciers van het merk. Er komt een afbetalingsplan voor de schulden en een krediet voor de komende leveringen.
De deal tussen Saab met Pang Da hangt nog af van toestemming van de Chinese overheid, de eerste miljoenen zouden wel al binnen zijn.
Nieuwe modellen voor Hyundai en Lancia
Het Koreaanse Hyundai gaat een gokje wagen in het D-segment, en komt met de i40. Komende zomer staat de stationwagen bij de dealer en later komt er ook een sedan. De 1.6 benzinevariant met 135 pk komt in aanmerking voor 20% in de lease.
En Lancia heeft de nieuwe 'Yp' getoond. De nieuwe Ypsilon is leverbaar vanaf 15 duizend euro. Overigens is niet alleen het uiterlijk van de auto geheel nieuw, voor het eerst is de kleinste Lancia uitgerust met 5 deuren. Voorheen moest de auto het doen met 3 deuren.
Seksen
e strijd der seksen is weer eens ondewerp voor onderzoek geweest. GoodYear heeft maar weer eens ontdekt dat een kwart van de vrouwen bang is achter het steur, en dat mannen vinden dat ze goed kunnen rijden en tegelijkertijd meer brokken maken. En de jongeren blijven de grootste gevaren achter het stuur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen