De Nationale Autoshow17 aug '11 09:50Aangepast op 18 aug '11 14:13

Thema-uitzending: Bavaria City Racing

Auteur: Noud Broekhof

Vanmiddag alles over de Bavaria City Racing in De Nationale Autoshow. Organisator Herman Vaanholt van het race-evenement is onze gast. Autocoureur Tom Coronel schuift aan als co-host.

Rotterdam wordt aanstaande zondag voor de zevende keer omgetoverd tot racebaan. Topcoureurs uit binnen- en buitenland zullen acte de presence geven in de havenstad. Voor het hoofdprogramma heeft organisator Herman Vaanholt de Formule 1-teams van Ferrari en Mercedes GP Petronas weten te strikken. Maar ook onze co-host Tom Coronel is van de partij. En er is nog veel meer te beleven. Wat? Dat vragen we aan Vaanholt.

Verder testen we in de rij-impressie die Audi A1 1.4 TFSI S-tronic, 185pk. Een compacte, snelle auto mét een prijskaartje.

Ook te gast: Paul van Doorne van Team Holland Racing. Hij verschijnt zondag met een bijzondere delegatie van historische Daf Formule race-auto’s aan de start van de Bavaria City Racing. Nooit eerder zijn deze tegelijkertijd op een circuit bijeengebracht. De auto’s behoorden ruim veertig jaar geleden tot de top van hun klasse. Pronkstuk is de Tecno-Daf Formule 3 raceauto, waar er slechts twee van zijn gebouwd.

Met co-host Tom Coronel bespreken we natuurlijk het laatste autonieuws. En we kunnen niet om zijn huidige prestaties heen, die zijn namelijk uitmuntend.

Dit en meer, vanmiddag vanaf 13.30 uur tot 14.30 uur in De Nationale Autoshow op BNR Nieuwsradio. Presentatie: Meindert Schut. Luisteren dus!

Gerelateerde artikelen