BNR Roelof Hemmen31 jan '13 16:30

BNR Roelof Hemmen | Doping, hypotheekmarkt en Jansen Steur

Auteur: BNR Webredactie

Roelof Hemmen gaat dieper in op het nieuws. Te gast in de studio zijn Roel Beetsma (macro-econoom Universiteit van Amsterdam), José Been (wielercommentator Eurosport), Eize Wielinga (BNR's radiodokter) en Eddy Terstall (filmmaker).

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

Vroeger liet Michael Rasmussen vooral zijn benen spreken, nu vertelt hij alles over z'n dopinggebruik. Welke gevolgen heeft dat? Roelof Hemmen bespreekt het met wielercommentator José Been en de directeur van de Nederlandse dopingautoriteit, Herman Ram.

Plan van Blok
Meer concurrentie op de hypotheekmarkt: dat zou mooi zijn voor de rentetarieven. Minister Blok ziet daarom graag buitenlandse banken op de Nederlandse markt. Maar willen die wel? Roel Beetsma, hoogleraar Economie aan de Universiteit van Amsterdam, laat zijn licht erop schijnen.

Jansen Steur
Het ziekenhuis in Heilbronn waar Ernst Jansen Steur werkte, heeft geen aanwijzingen dat patiënten van de omstreden neuroloog medische schade hebben geleden. Dat heeft het ziekenhuis bekendgemaakt tijdens een persconferentie. Wat betekent dit voor de zaak in Nederland? Roelof Hemmen bespreekt het met Yme Drost. Hij staat de slachtoffers van Jansen Steur bij in de strafzaak die tegen hem loopt.

BNR Roelof Hemmen, van 16:00 tot 18:30 uur


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen