Spitsuur7 apr '16 15:47Aangepast op 13 apr '16 17:39

7 april | Van der Steur bungelt in Brussel-debat

Auteur: Thijs Baas

Mihister Ard van der Steur wil allerlei lessen leren, maar weigert te zeggen dat er fouten zijn gemaakt. Heeft hij daarmee z'n hand overspeeld?

Premier Rutte heeft zojuist de tweede termijn afgesloten. De Kamer schorst nu het debat voor overleg tussen de fracties, of ze de minister nog blijven steunen of het vertrouwen in hem opzeggen. Omstreeks 16.05 uur gaat het debat verder.

Bert Meerstadt stapt per direct op als commissaris van ABN Amro. Zijn naam dook op in de Panama Papers als eerste aandeelhouder van een bedrijf op de Maagdeneilanden. De Nederlandse Vereniging van Commissarisen en Directeuren vindt dat Meerstadt eigenlijjk niet anders kon dan direct opstappen. Gerard van Vliet, directeur van de Nederlandse Verening van Directeuren en Commissarisen

Hacken als een zeer lucratief bijbaantje, het kan bij de Amerikaanse leger. Hacken als bijbaan en daar 150 duizend dollar meeverdienen. Die mogelijkheid biedt het Amerikaanse ministerie van Defensie aan iedere Amerikaan die dat denkt te kunnen. Veiligheidexpert Arjen Kamphuis.

Dat en meer tussen 16.00 en 19.00 uur bij Spitsuur met Petra Grijzen


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen