Spitsuur13 mrt '14 15:53

Spitsuur | Fred Teeven, helikoptercrash en Krediet voor ondernemers

Auteur: BNR Webredactie

Kon de deal die Fred Teeven met topcrimineel Cees H. sloot nu wel of niet door de beugel? De Tweede Kamer heeft veel vragen

Minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Eric Wiebes moeten namens Teeven nog de nodige vragen beantwoorden. Opstelten schrijft dat hij de belastingdienst niét over de deal hoefde te informeren. Guido de Bont, hoogleraar formeel belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en eigenaar van de Bont Advocaten, licht de situatie toe.

Helikopter stort neer
Drie mensen zijn donderdagmiddag gewond geraakt door een helikopterongeluk op het vliegveld van Hilversum. Een van hen is er slecht aan toe. De helikopter kwam bij het opstijgen niet genoeg van de grond. Het toestel stortte neer, viel om en kwam met de wieken in het gras. Daarna brak brand uit. Onderzoek moet duidelijk maken waardoor het toestel is gecrasht. Peter Keizer van de Politie Midden-Nederland komt met het laatste nieuws.

Leningen MKB
Er moet echt wat gebeuren als het gaat om leningen aan het Midden- en Kleinbedrijf, dat vindt de president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot. En voor de oplossing moeten we buiten de landsgrenzen kijken. Volgens hem moet iedereen gaan meedenken. De overheid, de banken, en ook het MKB zelf.

Dat en meer tussen 16.00 en 19.00 uur bij Spitsuur met Petra Grijzen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen