Sportzaken4 nov '14 11:55Aangepast op 8 nov '14 16:08

Uitzending 8 november | Marc Lammers

Auteur: Anne-Greet Haars

Zaterdag 8 november is Marc Lammers, voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam en het Belgische mannenhockeyteam, te gast in BNR Sportzaken.

Na het WK hockey afgelopen zomer zette Lammers een punt achter zijn carrière als hockeycoach. Hoogtepunt was het behalen van goud op de Olympisch Spelen in Beijing, met de Nederlandse hockeydames.

Lammers is het voorbeeld van een moderne coach. Hij staat bekend om alle innovaties die hij heeft toegepast in het hockey. Daarnaast is Lammers ook een veelgevraagde keynote speaker, waarin hij situaties uit de sport vertaalt naar het bedrijfsleven.

Giovanni van Bronckhorst
Voetbal, hockey en tennis: het zijn zeer populaire sporten voor kinderen in Nederland. Maar er is nog veel meer...Wat dacht je van bossaball, kaatsen of frisbeeën? Daarom wordt er op zondag 9 november de 'Andere Spelen' georganiseerd. Door aandacht te geven aan deze sporten, proberen ze kinderen en hun ouders te stimuleren om te gaan bewegen. Want, één op de vijf Nederlandse kinderen tussen de zeven en veertien jaar beweegt te weinig.

Ambassadeur van dit evenement is Giovanni van Bronckhorst en we spreken hem zaterdag in BNR Sportzaken.

Sidekick
Uiteraard is ook Bob van Oosterhout, directeur van sportmarketingbureau Triple Double, is weer bij. Hij is de vaste sidekick van presentator Humberto Tan.

BNR Sportzaken met Humberto Tan, elke zaterdag van 12:00 tot 13:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen