Sportzaken17 aug '13 13:24Aangepast op 19 aug '13 08:07

Van Geel: "El Hamdaoui heeft nooit op ons lijstje gestaan"

Auteur: Anne-Greet Haars

Mounir El Hamdaoui heeft nooit op het lijstje gestaan van Feyenoord. Dat zegt Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, zaterdag bij BNR Sportzaken.

“Hij is nooit besproken. omdat het een speler is die financieel onhaalbaar is. Hij heeft ongeveer 6 à 7 weken geleden een smsje gestuurd naar Ronald Koeman. Toen heeft Ronald teruggestuurd dat hij ons op de hoogte moest houden van de ontwikkelingen”, legt Van Geel uit. "Dat is alles wat er is gebeurd. Zo zijn er meer sms-contacten tussen spelers en trainers die met elkaar hebben gewerkt.”

Afgelopen week heeft Feyenoord zich versterkt met Samuel Armenteros. Van Geel vertelde dat hij Armenteros niet voor de competitiestart kon halen. "Ik moest daar eerst budget voor vrijmaken. Ik heb dat gedaan door Gideon Fernandez en Kaj Ramsteijn te verhuren en Kamohelo Mokotjo en Kevin Leerdam te laten gaan. Dat is de methode zoals je bij Feyenoord zal moeten werken. We kunnen niet iemand gaan halen, omdat we nog wel iemand verkopen."

Vrienden van Feyenoord
Ook laat Van Geel weten dat hij geen financiële hulp van de Vrienden van Feyenoord wil om transfers tot stand te kunnen brengen. “In zo’n situatie – zoals in het verleden is gebeurd - willen we niet meer terechtkomen. Dat brengt ook risico's met zich mee. We willen het met onze eigen middelen doen.”


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen