Friday Move22 jan '16 12:32

22 januari | Marianne Zwagerman, Oscar Hammerstein en Sander de Kramer

Auteur: Ruth Van der Vlugt

Mediadeskundige Marianne Zwagerman is vrijdag de co-host van Wilfred Genee live vanuit het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam.

Wilfred Genee
Wilfred Genee

Het was de week dat minister Van der Steur opnieuw door het stof moest. Advocaat Oscar Hammerstein schuift aan om te praten over positie Van der Steur en de toekomst van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Financieel econoom Martin Visser van de Telegraaf schuift aan om te praten over de tumultueuze week op de beurs. Wat is er precies aan de hand?

Programmamaker Marc de Hond komt langs om te praten over de aangenomen motie voor verplichtstelling rolstoel toegankelijkheid in openbare gebouwen en zijn eigen ervaring daarmee.

En opnieuw zijn er veel vluchtelingen verdronken voor de kust van Griekenland en en heeft Oostenrijk de grenzen voor vluchtelingen dichtgegooid. Programmamaker Sander de Kramer, hielp vluchtelingen in Griekenland & Jeroen Lenaers, CDA-Europarlementariër gaat over de herverdeling van vluchtelingen.

En Lifestyle journalist Janice Duel is te gast over haar oproep in haar column in het NRC voor meer diversiteit bij vrouwenglossy's.

The Friday Move, elke vrijdag van 16.00 uur op BNR Nieuwsradio.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen