Friday Move23 mrt '15 14:01Aangepast op 27 mrt '15 20:10

27 maart | Jaap Jongbloed, Arie Boomsma & Ralph Tuijn

Auteur: Ruth Van der Vlugt

Jaap Jongbloed duikt de misdaadwereld in en onderzoekt in De Nationale Misdaadmeter hoe (on)veilig Nederland is. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. We zenden live uit in café/restaurant Dauphine. Kom langs!

Wilfred Genee
Wilfred Genee

Arie Boomsma presenteert een nieuw humoristisch debatprogramma; Larie. Cabaretiers gaan met elkaar in debat over nieuwsonderwerpen onder zijn leiding.

Ralph Tuijn roeide in een recordtemp de Atlantatische Oceaan over. Golven van zes meter, zittend slapen, materiaalpech….Vrijdag komt hij er alles over vertellen.

Het 60-jarig jubileum van het Eurovisie Songfestival staat voor de deur. We nemen een kijkje achter de schermen van het songfestival; de roddels, de liedjes, de deelnemers en natuurlijk de geheimen. Richard van de Crommert, één van de schrijvers van ‘Het Grote Songfestival Boek’ schuift aan.

Vanaf eind maart is het avontuurlijke spelprogramma; De Zeven Zeeën op tv, gepresenteerd door Floortje Dessing. Wie is de beste actievoerder voor de bedreigde zeeën? Het programma is ontwikkeld door voormalig Wie is de Mol? eindredacteur Anton Jongstra. Hij schuift aan. Muziek is er van PollyAnna.

The Friday Move, elke vrijdag van 16.00 uur op BNR Nieuwsradio.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen