Friday Move28 sep '15 14:16Aangepast op 3 okt '15 00:13

2 oktober | Cornald Maas Nick & Simon en Filemon Wesselink

Auteur: Ruth Van der Vlugt

Hoofdgast van de uitzending is tv-presentator Cornald Maas, bekend als nationale songfestivalkenner en als presentator van het culturele tv-programma Opium. We zenden live uit vanuit café Lido Amsterdam in het Holland Casino.

Wilfred Genee
Wilfred Genee

Nick & Simon treden vrijdag 2 oktober op in Paradiso met hun nieuwe album, dat bovenaan de hitlijst staat. In The Friday Move een interview met beide heren over hun album, hun ambities en hun samenwerking met beeldend kunstenaars.

Cabaretier Kasper van Kooten komt langs. Hij staat op de planken met zijn nieuwe voorstelling; Bonte Avond.

Presentator Filemon Wesselink schuift aan. Op donderdag 8 oktober begint het programma ‘Fuck me I’m famous’, een een programma over roem. In 'Fuck me I’m famous' onderzoekt Filemon wat roem is, waarom iedereen het wil hebben en ‘wat maakt het zo vies’.

Wetenschapsjournalist Govert Schilling schreef voor de Kinderboekenweek het boek ‘Ongelooflijk r/waar’ over onvoorstelbare ruimteweetjes.

Topfotograaf William Rutten kreeg zo'n beetje elke grote popster voor zijn lens; De Top 40 bestaat 50 jaar en daarom komt hij met een speciale expositie: Top 40 Legends. De expositie omvat kunstwerken van onder anderen Robbie Williams, P!NK, Rihanna, Prince en Adele.

The Friday Move, elke vrijdag van 16.00 uur op BNR Nieuwsradio.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen