Friday Move8 jan '15 22:44Aangepast op 10 jan '15 16:03

Uitzending 9 januari | Bert Huisjes, Jörgen Raymann en Do

Auteur: Ruth Van der Vlugt

Parijs werd deze week opgeschrikt door een aanslag op Charlie Hebdo. Wat betekent deze aanslag voor de persvrijheid en welke impact heeft het op de samenleving? WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes is deze week co-host van Wilfred Genee.

Wilfred Genee
Wilfred Genee

VVD-Kamerlid Han ten Broeke schijnt zijn licht op de gebeurtenissen in Parijs. Hoe kan ook Nederland zich wapenen tegen terreur? En welke maatregelen kan dit kabinet nemen om eventuele aanslagen in Nederland te voorkomen?

Jörgen Raymann en rapper Brainpower

Cabaretier Jorgen Raymann zorgt voor een vrolijke noot in deze uitzending. Samen met rapper Brainpower staat hij binnenkort in de theaters. In The Friday Move lichten zij alvast een tipje van de sluier op.

Liefdestips van Huub Stapel

Met de voorstelling Mannen Komen Van Mars, Vrouwen Van Venus stond Huub Stapel in vier seizoenen al ruim vierhonderd keer op de planken. Op woensdagavond 7 januari is hij terug in Theater De Willem met nieuwe relatie- en liefdestips.

Theatershow Do

Zangeres Do staat vanaf februari in het theater met de tournee Uncovered. In The Friday Move zingt ze een van haar nummers.

Luister vrijdag 9 januari tussen 16.00 en 18.30 naar The Friday Move met Wilfred Genee!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen