Friday Move26 mrt '14 17:08Aangepast op 29 mrt '14 16:56

The Friday Move 28 maart | Oscar Hammerstein, Hans Jansen en Huub Stapel

Auteur: BNR Webredactie

Volkert van der G. komt op 2 mei voorwaardelijk vrij. De moordenaar van Pim Fortuyn zal dan, onder strenge voorwaarden, weer op vrije voeten komen. Goede vriend van Fortuyn en bekend strafpleiter Oscar Hammerstein is vrijdag co-host van Wilfred Genee.

Wilfred Genee
Wilfred Genee

We praten met hem over de voorwaardelijke vrijlating van Van der G. en zijn boek ‘Ik heb de tijd’. Hierin spreekt de advocaat openhartig over het verlies van zijn goede vriend, zijn hiv-besmetting en zijn tijd in de gevangenis.

De kandidatenlijst voor de PVV in het Europees Parlement is bekend. De nummer 4 op de lijst is Arabist Hans Jansen. Met hem bespreken we zijn politieke ambities en de onrust binnen zijn partij.

Acteur Huub Stapel gaat ook het komende seizoen door Nederland toeren met zijn show ‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’. In The Friday Move praat hij over het succes van deze voorstelling.

En uiteraard blikken we deze week terug op de Nucleaire Top in Den Haag. Michiel Middendorf is directeur van het World Forum waar de 53 staats- en regeringsleiders bij elkaar kwamen. Hij is bij ons te gast.

De muzikale noot wordt deze week verzorgd door niemand minder dan singer-songwriter Douwe Bob.

We zenden vrijdag 28 maart live uit vanuit de BNR Lounge in Amsterdam


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen