Friday Move13 jan '12 10:46Aangepast op 16 jan '12 00:08

The Friday Move | Job Cohen en Willem van Hanegem [slideshow]

Auteur: Jesper Bekkers

Wilfred Genee is terug van vakantie. Hij is opgeladen en klaar om te knallen met co-host Job Cohen. We zitten op de Zuidas bij Binck Bank.

PvdA-fractieleider Job Cohen     Foto: Mees Zijlker, Fragma Fotografie
PvdA-fractieleider Job Cohen Foto: Mees Zijlker, Fragma Fotografie

The Friday Move komt op vrijdag 13 januari vanaf de Zuidas in Amsterdam. Vanaf 16.00u schuift PvdA-fractieleider Job Cohen aan als co-host.

Gaat het Job Cohen lukken om dit jaar een linkse samenwerking te smeden? Daarover praat Wilfred met de PvdA-fractieleider. We praten ook over Afghanistan. Daar is hij net op inspectie geweest.

Joran van der Sloot

Gaat Joran van der Sloot twintig jaar of dertig jaar de gevangenis in? De rechter in Peru doet vrijdagmiddag uitpraak. Strafrechtadvocaat Bart Stapert geeft commentaar.

Daarnaast komt de regisseur van de nieuwe film Doodslag langs en hoogleraar economie Hans Schenk praat ons bij over de laatste stand op de financiële markten.

Sport
Ruud van Nistelrooy bracht donderdag 12 januarie een bezoek aan het trainingskamp van Feyenoord in Marbella. Gezelligheid of zit er meer achter? Wilfred bespreekt het in The Friday Move met Willem van Hanegem.

Oud-wielrenner Michael Boogerd komt ook langs om te vertellen over zijn nieuwe boek.

Nieuwsbattle

Er is natuurlijk de Nieuwsbattle met onze BNR-huisjock Thomas Robson en en Lars Sørensen. De tussenstand is 1-1. Wie neemt vandaag de punten mee naar huis?

Hou deze site en ons twitter-account @BNRfridaymove in de gaten voor de andere gasten! Wil je langskomen, mail naar: fridaymove@bnr.nl.

Tot 13 januari!

Gerelateerde artikelen