Zakendoen14 mrt '16 16:25

15 maart | Singularity University, MKB Nederland en Kunst

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke doet zaken vanaf het ADG Congres in Bussum.

Foto: Accountancyvanmorgen.nl
Foto: Accountancyvanmorgen.nl

De Korps Commandotroepen ontvangen de Militaire Willems-Orde van Koning Willem- Alexander. Oud-commando Patrick Walthuis vertelt wat het bedrijfsleven kan leren van het leger.

PArtS Project
Kunstverzamelaars hebben vaak een uiteenlopende smaak en een verrassende collectie aan kunst. Die nooit door het grote publiek gezien wordt. Om onbekende en beginnende kunstenaars uit de privécollecties te krijgen, heeft kunstverzamelaar Cees van den Burg het PArtS Project gestart.

Singularity University
Hoe kan de verregaande digitalisering een bijdrage leveren aan het oplossen van huidige maatschappelijke problemen? Dat is één van de vragen waar de Singularity University zich mee bezig houdt. In mei opent de Nederlandse vestiging, te gast is Yuri van Geest - en ambassadeur van de Amerikaanse Singularity University (SU).

MKB Nederland
Met Nederland als EU voorzitter, kampt de Unie met brandende kwesties. MKB voorzitter Michael van Straalen is te gast over de gevolgen daarvan voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Mothership
Kunstproducent Mothership werd ondermeer beroemd door het bijzondere plafond in De Markthal in Rotterdam. Nu leveren ze weer een huzarenstuk aan de stad: een drijvend bos in de Rijnhaven. Te gast is Jeroen Everaert, directeur van Mothership en bedenker van het Dobberend Bos in Rotterdam.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen